De Telegraaf: Overmars verpulvert transferrecord Ajax voor komst Antony

De Telegraaf: Overmars verpulvert transferrecord Ajax voor komst Antony

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 09:34za 15-02-2020 om 09:34

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 11:01za 15-02-2020 om 11:01

Het is rond: Antony is de eerste zomerversterking van Ajax. Volgens De Telegraaf staat niets een transfer van het Braziliaanse toptalent (19) naar Amsterdam nog in de weg. Antony komt over van Sao Paulo.

Bronnen binnen Ajax bevestigen aan De Telegraaf dat er overeenstemming is met Sao Paulo. Volgens de krant betaalt Ajax een bedrag van maximaal 28,8 miljoen euro. Dat is een record, want nog nooit legde Ajax zoveel geld voor een speler neer. Daley Blind is met een transfersom van maximaal 21 miljoen euro momenteel de duurste. Antony lijkt daar ruimschoots overheen te gaan.

Antony kan in Amsterdam voor vijf jaar tekenen. Het was eerst de bedoeling van Ajax om hem al in januari te halen, maar Sao Paulo weigerde akkoord te gaan met het bod dat de club toen deed. Directeur spelersbeleid Marc Overmars kreeg toestemming van de rvc om verder te gaan voor Antony, die inmiddels zelf ook rond is met Ajax.

Ajax betaalt volgens De Telegraaf een vaste transfersom van twintig miljoen euro. De rest van het bedrag bestaat uit bonussen. Als Antony succesvol medisch is gekeurd, kunnen Ajax en Sao Paulo de transfer wereldkundig maken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws