Raiola na berichtgeving The Guardian over Pogba: 'Hij wil terugkeren naar Juve'

Raiola na berichtgeving The Guardian over Pogba: 'Hij wil terugkeren naar Juve'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 15:28za 15-02-2020 om 15:28

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 15:32za 15-02-2020 om 15:32

Paul Pogba heeft de knoop doorgehakt: hij wil in de zomer vertrekken bij Manchester United, meldt onder meer The Guardian. Zaakwaarnemer Mino Raiola erkent dat de middenvelder niet gelukkig is op Old Trafford en sluit een transfer naar Juventus niet uit.

De Italiaanse kampioen nam de 26-jarige Fransman in 2012 al eens transfervrij over van United en verkocht hem vier jaar later voor 105 miljoen euro terug aan de Premier League-grootmacht. "Pogba voelt zich thuis in Italië. Het is zijn tweede thuis, net als voor Zlatan Ibrahimovic. Daarom zou Paul graag terugkeren bij Juventus", laat Raiola weten aan de Britse kwaliteitskrant.

"Maar daar zullen we het na het EK 2020 over hebben", vervolgt de Nederlandse belangenbehartiger. "Pogba wil altijd op het hoogste niveau spelen…. Maar hij kan nu niet ontsnappen aan Manchester United, dat geen goede periode doormaakt."

Volgens The Guardian toont naast Juventus ook Real Madrid nog altijd interesse in Pogba. De vraagprijs van Manchester United bedraagt honderd miljoen euro. Raiola erkent tegenover Tuttosport dat hij regelmatig contact heeft met de Oude Dame. "We praten over veel dingen, waaronder Pogba en andere spelers."

Raiola lijkt de deur alvast op een kier te zetten. "Op de transfermarkt is niets onmogelijk, dat hebben Juve, Real Madrid en Paris Saint-Germain wel bewezen", zijn de veelzeggende woorden van de Nederlander.

Poll

Is 100 miljoen een goede prijs voor Pogba?

(728 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws