Krul maakt indruk tegen Liverpool: 'Altijd gezegd te hopen op een terugkeer'

Krul maakt indruk tegen Liverpool: 'Altijd gezegd te hopen op een terugkeer'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 12:32zo 16-02-2020 om 12:32

Laatste update: zondag 16 februari 2020 om 12:46zo 16-02-2020 om 12:46

Tim Krul was een van de uitblinkers van Norwich City tijdens de 0-1 verliespartij tegen Premier League-koploper Liverpool. Dat onder het toeziend oog van bondscoach Ronald Koeman, die de wedstrijd op Carrow Road bezocht. 

Krul redde ongeveer tien minuten voor tijd voortreffelijk op een dubbele inzet van Mohamed Salah en Naby Keïta, maar was kansloos bij de prachtige treffer van Sadio Mané. Krul hield zich goed staande, ondanks de moeilijke weersomstandigheden. "Het belangrijkste doel is om in de Premier League te blijven met Norwich, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik hoop ook weer bij het Nederlands elftal te komen", vertelt hij na de wedstrijd tegen de Eastern Daily Press.

"Ik heb altijd gezegd te hopen op een terugkeer, dat zou mijn carrière afronden. Hopelijk word ik in maart weer opgeroepen, maar er is nog genoeg voetbal te spelen tussen nu en de zomer", is Krul realistisch.

De doelman hoopt er dus tijdens de vriendschappelijke wedstrijden tegen de Verenigde Staten en Spanje weer bij te zijn. "Ik heb het genoegen gehad om acht keer voor mijn land uit te mogen komen en ik was er bij twee eindtoernooien bij. Het is een van de mooiste dingen om te doen, om het veld op te lopen in een met oranje gevuld stadion."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Krul in de selectie van het Nederlands elftal?

(765 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws