'Veertig miljoen voor Ziyech is heel veel geld voor Ajax, mensen vinden van niet'

'Veertig miljoen voor Ziyech is heel veel geld voor Ajax, mensen vinden van niet'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 21:38zo 16-02-2020 om 21:38

Kenneth Perez vindt dat Ajax van geluk mag spreken dat het veertig miljoen euro ontvangt voor Hakim Ziyech. De Deense analist van FOX Sports heeft veel mensen gehoord die het transferbedrag te laag vinden, maar daar is hij het absoluut niet mee eens.

Chelsea betaalt tenminste veertig miljoen euro aan Ajax voor Ziyech en dat bedrag kan nog oplopen door diverse bonussen. Technisch directeur Marc Overmars kreeg veel kritiek door de 'lage' transfersom die de Amsterdammers zullen ontvangen, maar daar is Perez het niet mee eens. "Het is veel geld", zegt hij tijdens Dit Was Het Weekend op FOX Sports. "Mensen vinden allemaal van niet, maar ik vind het echt heel veel geld."

Ziyech maakt volgens Perez een goede stap. "Je gaat naar een club die zeer gerespecteerd is, maar waar de concurrentie niet echt extreem is. Mason Mount is de speler waar hij mee moet concurreren en wij schatten Ziyech toch wel hoger in dan deze Mount. Hij komt terecht bij een club die hem echt graag wil hebben en waar hij zijn favoriete rol kan gaan vervullen. Voor hem is dit geweldig."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws