Update: 'Barça biedt 20 miljoen en activeert ontsnappingsclausule Leganés-spits'

Update: 'Barça biedt 20 miljoen en activeert ontsnappingsclausule Leganés-spits'

18-02-2020 08:52 Laatste update: 21:02
30

Martin Braithwaite moet de vervanger worden van Ousmane Dembélé bij FC Barcelona. De aanvaller raakte geblesseerd en komt dit seizoen niet meer in actie, waardoor Barcelona toestemming heeft gekregen om ook buiten de transferperiode een aankoop te doen.

De Catalaanse club mag een speler van een andere Spaanse club overnemen en lijkt uit te zijn gekomen bij Leganés-spits Braithwaite. Dat meldt El Mundo Deportivo. Barcelona kan naast Dembélé dit seizoen ook niet meer beschikken over Luis Suárez, die eveneens langs de kant staat met een blessure.

Barça toonde eerder al interesse in Ángel Rodríguez, de spits van Ajax-opponent Getafe. Afgelopen weekend kwam hij ook tot scoren in het onderlinge duel met Barcelona, maar de club lijkt zich nu te richten op Braithwaite. Ook Deportivo Alavés-spits Lucas Pérez staat naar verluidt op het lijstje van Barcelona. Willian José is te duur.

Update: Volgens Marca heeft Barcelona twintig miljoen euro geboden op Braithwaite. Dat bedrag voldoet aan de ontsnappingsclausule van de spits van Leganés. De zaakwaarnemer van Braithwaite, Hasan Cetinkaya, zou al in gesprek zijn met de Catalaanse grootmacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s