Willem II in rouw: voormalig voorzitter Vullings (83) overleden

Willem II in rouw: voormalig voorzitter Vullings (83) overleden

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 17:15ma 17-02-2020 om 17:15

Laatste update: maandag 17 februari 2020 om 17:27ma 17-02-2020 om 17:27

Voormalig Willem II-voorzitter Jan Vullings (83) is maandagochtend overleden. Vullings was de twaalfde voorzitter uit de historie van de Tilburgse club, maar was al langere tijd ziek en verloor maandag de strijd.

Dat meldt Willem II op de clubwebsite. Vullings begon op 13 december 1996 als voorzitter en volgde daarmee Wim Groels op. Hierdoor werd Vullings de twaalfde voorzitter in de historie van de club, waar hij negen jaar aan het roer stond.

Vullings was voorzitter in een van de meest succesvolle tijden uit de clubhistorie. Co Adriaanse werd aangesteld als coach en de Tilburgers haalden zelfs de Champions League. De begroting van de club steeg onder het bewind van Vullings tot twaalf miljoen euro.

'Wij zullen Jan Vullings blijven herinneren als een hard werkend bestuurslid en een man die ook waardering vond als commissaris van de toenmalige ENV', reageert Willem II op het overlijden van Vullings. 'De club is hem dankbaar voor zijn niet aflatende ijver om de club naar een hoger niveau te tillen. Zijn verbondenheid met Willem II bleek ook door zijn lidmaatschap van de Oude Glorie. Wij wensen zijn echtgenote Doris en de kinderen veel sterkte voor de komende tijd.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws