Oorlogstaal Atlético-verdediger: 'We zijn enorm sterk en geloven er volledig in'

Oorlogstaal Atlético-verdediger: 'We zijn enorm sterk en geloven er volledig in'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 11:00di 18-02-2020 om 11:00

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 12:04di 18-02-2020 om 12:04

Atlético Madrid speelt dinsdagavond de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen een van de gedoodverfde favorieten én titelhouder Liverpool. De hoop op een 'stunt' is in Madrid volledig aanwezig.

Liverpool wordt als topfavoriet gezien voor het onderlinge treffen met het elftal van Diego Simeone, maar centrale verdediger Felipe maakt duidelijk dat de Madrilenen niet onderschat moeten worden. "Tja, het is normaal, want zij zijn de titelhouders en wereldkampioenen. Maar we moeten naar onszelf kijken. We moeten doen waar we het beste in zijn. We zijn enorm sterk en geloven er volledig in. We weten dat Liverpool een wereldmacht is, maar we hebben gewoon kansen om door te stoten", zegt hij tegen Marca.

De centrale verdediger waarschuwt de equipe van Jürgen Klopp. "Mensen weten dat ze moeten uitkijken voor ons. Wij zijn ook sterk, net als Liverpool. Het wordt een fantastische wedstrijd", zegt de Braziliaan, die op zijn hoede is voor het beruchte aanvalstrio van Liverpool. "Als verdediger moet ik veel aandachtiger zijn omdat ze zo dichtbij staan en ze elkaar heel goed begrijpen zonder naar de bal te kijken, maar we zijn goed voorbereid, we weten wat hun gebreken en kwaliteiten zijn. We zullen perfect voorbereid aan de aftrap verschijnen", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws