Kraay jr. tipt Ajax, PSV en Feyenoord: 'Weinig risico als je hem haalt'

Kraay jr. tipt Ajax, PSV en Feyenoord: 'Weinig risico als je hem haalt'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 09:25wo 19-02-2020 om 09:25

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 10:31wo 19-02-2020 om 10:31

Hans Kraay junior ziet in Mike Trésor Ndayishimiye nu al een prima aanwinst voor de traditionele top van Nederland. Volgens de analist van FOX Sports zouden Ajax, PSV en Feyenoord weinig risico nemen met een transfer van Ndayishimiye.

Aan tafel bij Voetbalpraat van FOX Sports laat Kraay weten dat de Willem II-middenvelder waarschijnlijk voor een laag bedrag opgehaald kan worden uit Tilburg. "Ik denk dat hij zowel bij Ajax, die misschien een 'nummer tien' nodig hebben, als bij Feyenoord en PSV past. Ik kan me bijna niet aan de indruk onttrekken dat je heel weinig risico bij hem neemt als je hem voor een miljoen of drie koopt. Ik zou hem meteen halen", aldus Kraay.

Ndayishimiye heeft verschillende kwaliteiten, zo ziet Kraay, maar er is nog wel een vlak dat moet verbeteren bij de Willem II-middenvelder. "Hij is een van de weinige spelers die, als hij heel kort gedekt wordt, kan voelen waar ze zijn (de tegenstanders, red.). Hij kan in de dekking wegdraaien met zijn linker- en rechterbeen, buitenkant rechts, heeft een vies schot en is behendig. Het enige wat hij meer moet doen, is goals maken", sluit de analist af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Bij welke club zou Ndayishimiye het beste passen?

(2636 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws