'Titelkandidaat Serie A ziet buitenkans: Mertens én Vertonghen gratis op te halen'

'Titelkandidaat Serie A ziet buitenkans: Mertens én Vertonghen gratis op te halen'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 15:32wo 19-02-2020 om 15:32

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 16:35wo 19-02-2020 om 16:35

Internazionale heeft Dries Mertens en Jan Vertonghen hoog op het lijstje staan. Het Belgische duo wordt nauwlettend in de gaten gehouden en staat op de nominatie om komende zomer naar Milaan te komen. 

Mertens beschikt over een aflopend contract bij Napoli en het is nog maar zeer de vraag of er een nieuwe verbintenis getekend gaat worden. Ook Vertonghen is komende zomer transfervrij: de verdediger tekende tot op heden geen nieuw contract bij zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur. 

Calciomercato.com schrijft dat Inter Mertens dolgraag wil inlijven en dat het bereid is om het salaris te betalen dat Mertens vraagt maar voorlopig nog niet krijgt van Napoli. Il Corriere dello Sport weet dat Inter eveneens geïnteresseerd is in Vertonghen, teamgenoot van Mertens bij de Belgische nationale ploeg.

Inter zou de eerste contacten met het management van Mertens al gelegd hebben. De voormalig smaakmaker van PSV steggelt al heel lang met Napoli over een nieuw contract, maar door zijn forse salariseisen kwamen de partijen nog niet tot een akkoord. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws