Debuut van Vermeer voor Los Angeles FC valt in het water

Debuut van Vermeer voor Los Angeles FC valt in het water

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 08:09do 20-02-2020 om 08:09

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 08:10do 20-02-2020 om 08:10

Kenneth Vermeer heeft een teleurstellend officieel debuut achter de rug voor Los Angeles FC. Zijn ploeg verloor met 2-0 van het Mexicaanse Club León, een duel in de CONCACAF Champions League.

Vermeer maakte in januari de transfer van Feyenoord naar Amerika en zag daarmee zijn droom in vervulling gaan. Los Angeles FC bestaat pas sinds 2014 en speelde tegen Club León de eerste internationale wedstrijd ooit. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy with my official debut for @lafc unfortunately not the result we wanted but still proud of the team and the amazing support from the fans!

Een bericht gedeeld door Kenneth Vermeer (@kennethvermeer) op

Los Angeles FC verloor met 2-0 door goals van Jean Meneses en Ángel Mena. De goal van Mena viel vlak voor tijd, Meneses scoorde al in de eerste helft. Club León was veruit de betere partij en kreeg ook de beste kansen, maar maakte die niet af. Vermeer lag een aantal keren goed in de weg, verder hadden de Mexicaanse spitsen het vizier niet op scherp staan.

Los Angeles FC speelt volgende week vrijdag de return in Amerika. Inzet is een plaats in de volgende ronde van de CONCACAF Champions League. '

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws