Messi over Neymar: 'Vragen om vergiffenis is eerste stap om terug te keren'

Messi over Neymar: 'Vragen om vergiffenis is eerste stap om terug te keren'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 15:20do 20-02-2020 om 15:20

Lionel Messi staat open voor een terugkeer van Neymar bij FC Barcelona. Hij begrijpt dat een deel van de Catalaanse achterban echter niet zit te wachten op de Braziliaan vanwege zijn rumoerige vertrek in 2017 naar Paris Saint-Germain.

"Het is normaal dat mensen dat denken", zegt Messi in een interview met Mundo Deportivo. "Het zat mij ook dwars. We hebben hem geprobeerd over te halen om niet te gaan. Uiteindelijk wil iedereen de beste spelers in het team. Hij is een van de beste spelers op dit moment en heeft veel gedaan voor ons. Ik snap echter dat mensen er moeite mee hebben door de manier waarop hij is vertrokken."

Messi is nog steeds vol lof over Neymar. "Ik heb het vaak gezegd: Neymar is een van de beste spelers ter wereld en het zou geweldig zijn als hij terugkeert. Hij was erg gelukkig en blij. Hij had zowel binnen- als buiten het veld altijd plezier."

"Hij kijkt er erg naar uit om terug te keren. Hij heeft in het verleden veel moeite gedaan om terug te keren. Vragen om vergiffenis is de eerste stap om hier terug te keren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws