Bordalás looft 'geweldig team' Ajax: 'Zijn nog steeds favoriet, zonder twijfel'

Bordalás looft 'geweldig team' Ajax: 'Zijn nog steeds favoriet, zonder twijfel'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 10:30vr 21-02-2020 om 10:30

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 12:14vr 21-02-2020 om 12:14

Getafe-coach José Bordalás ziet Ajax nog steeds als favoriet, ook na de 2-0 overwinning van zijn ploeg donderdagavond in het Coliseum Alfonso Pérez. De coach haalt de eerste overwinningen van Ajax in de Champions League aan.

"Ajax is nog steeds de favoriet, zonder twijfel", vertelt Bordalás na de eerste wedstrijd tussen beide teams op de persconferentie, geciteerd door Marca. "Ze zijn aanvallend zeer dreigend, dat hebben ze eerder al getoond tegen grote teams, maar nog niet tegen kleinere teams. Uit bij Valencia wonnen ze met 0-3, in eigen huis hebben ze een aantal geweldige wedstrijden gespeeld. We moeten ervan gaan genieten en beseffen dat er nog steeds 90 minuten te spelen zijn."

Toen Bordalás de Europa League-loting tegen Ajax zag, was hij daar niet tevreden mee. "De waarheid is dat we tegen het moeilijkste team hebben geloot", vervolgt hij. "Vorig jaar waren ze halve finalisten in de Champions League en dit jaar verloren ze in de groepsfase vanwege een kwestie van geluk. Het is een geweldig team."

De return in de Johan Cruijff ArenA staat gepland op donderdag 27 februari. De aftrap bij de wedstrijd is om 21:00 uur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws