Hoopvolle woorden voor Ajax na afgang: Het is zeker nog niet gespeeld

Hoopvolle woorden voor Ajax na afgang: "Het is zeker nog niet gespeeld"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 08:20vr 21-02-2020 om 08:20

Daley Blind vindt niet dat Ajax na de 2-0 nederlaag bij Getafe kansloos is in de Europa League. Volgende week donderdag krijgt de ploeg van Erik ten Hag een herkansing in de Johan Cruijff Arena.

"Thuis zijn we sterk. Het is zeker nog niet gespeeld. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal. Dus we gaan thuis volle bak voor de winst", zegt Blind tegen Ajax TV. "Ik denk dat wij voetballend beter zijn, maar dit is wel een heel vervelend en goed team om tegen te spelen. We zullen onze borst nat moeten maken."

Ajax liep donderdag in de val van Getafe. De Spanjaarden deden er alles aan om de Ajacieden gek te maken en uit te lokken. "Je moet mee, strijd leveren, de duels pakken en soms ook even naar de grond gaan, maar de scheidsrechter had het totaal niet onder controle", zegt Blind.

"Je kunt wel zeggen dat je er niet in mee moet gaan, maar het is zo frustrerend als een scheidsrechter overal intrapt. Dat is gewoon heel lastig. Je moet je focussen op de momenten waarin je wel tot voetballen komt."

Poll

Gaat Ajax het nog redden?

(1430 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws