Algemeen Dagblad mag ADO Den Haag-stadion niet in: Schandalig

Algemeen Dagblad mag ADO Den Haag-stadion niet in: "Schandalig"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 15:50vr 21-02-2020 om 15:50

Het Algemeen Dagblad plaatste vrijdagochtend een onthullend artikel over ADO Den Haag en trainer Alan Pardew en betaalt daar nu de rekening voor. De krant was vrijdagmiddag niet welkom in het Cars Jeans Stadion.

Journalist Sjoerd Mossou en presentator Etienne Verhoeff werden vrijdagmiddag tot hun eigen verbazing geweigerd en mochten het ADO-stadion dus niet in. Dat had alles te maken met het artikel dat het AD eerder op de dag publiceerde.

Daarin werden enkele onthullingen gedaan over Pardew. Een stroming binnen ADO zou het nu al niet meer zien zitten in de Engelse trainer, die voor verbazing zorgde door acht relatief onbekende huurlingen te halen, gearriveerde namen te passeren en niet eens zou weten of en waar de Eredivisie-wedstrijden worden uitgezonden. Ook aan zijn tactische kennis wordt getwijfeld.

Lees hier het artikel van het AD

Mossou en Verhoeff namen hun item Voetbal op Vrijdag dan maar op de parkeerplaats op in plaats van in het stadion. "Schandalig. En allemaal omdat een collega een uitstekende analyse heeft geschreven over de situatie bij ADO Den Haag: niemand heeft nog vertrouwen in de trainer Alan Pardew. Daar zijn ze een beetje boos over, geloof ik", zegt Mossou.

"Ze zijn heel erg in paniek. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te weten dat het stuk, dat genuanceerd is, klopt. Of denk jij dat Rob Jansen, Aad de Mos, Kees Jansma, Tom Beugelsdijk, Aaron Meijers en Michiel Kramer nog heel veel vertrouwen in Pardew hebben?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws