'Vertrouwen is weg en Pardew lijkt de controle over de kleedkamer te verliezen'

'Vertrouwen is weg en Pardew lijkt de controle over de kleedkamer te verliezen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:06di 18-02-2020 om 08:06

ADO Den Haag staat er slecht voor in de Eredivisie en Aad de Mos schrikt van de situatie in het Cars Jeans Stadion. De oud-trainer stelt dat het er sinds de komst van trainer Alan Pardew alles behalve beter op is geworden.

De Mos ziet dat ADO een uiterst lastige slotfase van de competitie tegemoet gaat en voorspelt niet veel goeds voor de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. "De nacompetitie is het maximale, maar dat zal nog een hele klus worden", opent De Mos tegenover het Algemeen Dagblad.

De Hagenaar ziet dat Alan Pardew de boel nog niet op de rit heeft weten te krijgen bij ADO en is kritisch op het functioneren van de Engelsman. "Het gaat eerder slechter dan beter. Het vertrouwen is weg en Pardew lijkt de controle over de kleedkamer te verliezen. Er is te veel kwantiteit, te weinig kwaliteit. De trainer komt ook niet tot een vast elftal, dan blijft het steeds afwachten."

Volgens De Mos kan ADO in de strijd tegen degradatie beter de ervaren namen gebruiken dan de tijdelijke nieuwkomers. "Ik heb nog een beetje hoop als ze teruggrijpen op de jongens met verantwoordelijkheidsgevoel, maar dan moeten Immers, Beugelsdijk, Meijers en Bakker wel spelen. Die anderen stappen na een degradatie op de trein, het vliegtuig of de boot naar Engeland en zien we daarna nooit meer terug."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws