Swart fileert Buquet na Getafe - Ajax: 'Niet goed bij z'n hoofd'

Swart fileert Buquet na Getafe - Ajax: 'Niet goed bij z'n hoofd'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 16:55vr 21-02-2020 om 16:55

Sjaak Swart is niet blij met de nederlaag van Ajax tegen Getafe en wijst met name naar scheidsrechter Ruddy Buquet. In de nieuwste aflevering van Alles op Swart maakt hij gehakt van de Franse arbiter.

Ajax is meerdere malen gewaarschuwd voor het sluwe Getafe, maar trapte met open ogen in de Spaanse val. Buquet had in moeten grijpen, zegt Swart. "Volgens mij was het een van de eerste wedstrijden die hij floot. Het was niet om aan te gluren. Van Basten zei het goed op tv: het is een jodokus. Het was echt verschrikkelijk. Als hij meteen ingrijpt dan krijg je een hele andere wedstrijd, maar hij liet alles toe."

"Ajax heeft continu van die rare scheidsrechters. Die we bij Chelsea hadden was ook niet goed bij z'n hoofd. Het is ongelooflijk wat voor beslissingen zij nemen. Zij moeten ervoor zorgen dat er goed gevoetbald wordt. Er moet snelheid inzitten en niet dit soort dingen. Dat moeten ze juist aanpakken, maar dan doen ze niet. Ik weet niet of hij thuis lacht, maar volgens mij heeft hij nog nooit gelachen." 

Lees meer over: Europa League Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws