Rodríguez eerlijk: Voorlopig zit ik prima op mijn plek bij PSV

Rodríguez eerlijk: "Voorlopig zit ik prima op mijn plek bij PSV"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 08:00za 22-02-2020 om 08:00

Het was even wennen voor Ricardo Rodríguez toen hij bij AC Milan op de bank belandde. De Zwitser werd in zijn periode bij VfL Wolfsburg gezien als een van de beste linksbacks uit de Bundesliga, maar in Milaan was hij figurant. 

Dat was slikken voor Rodríguez, die inmiddels op huurbasis speelt voor PSV. "Ik heb in mijn carrière nooit periodes meegemaakt waarin ik echt maandenlang niet speelde en daarom was het eerste halfjaar van dit seizoen moeilijk", zegt hij eerlijk tegen het Eindhovens Dagblad.

"Na twee jaar bijna alles gespeeld te hebben, kwam ik niet veel in actie. Mijn contract in Italië loopt nog een jaar door en pas na dit seizoen ga ik bekijken hoe het verder gaat. Er is van alles denkbaar, maar op dit moment is er geen zinnig woord over te zeggen en ik denk er ook niet aan", zegt de Zwitser.

"Ik sluit niks uit en wil nu het beste voor deze club geven en iedereen proberen te helpen. Voorlopig zit ik prima op mijn plek bij PSV. Na een moeilijke periode wil men weer vooruitkijken. Voor mij is dat eenvoudig, omdat ik hier niet geweest ben in de tijd dat het heel onrustig was."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws