Vertrokken Pérez snapt niets van Barcelona: 'Die droom is mij afgepakt'

Vertrokken Pérez snapt niets van Barcelona: 'Die droom is mij afgepakt'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 12:22za 22-02-2020 om 12:22

Carles Pérez is teleurgesteld over de manier waarop hij weg moest bij FC Barcelona. De 22-jarige aanvaller vertrok vorige maand naar AS Roma en zag de Catalanen vervolgens Martin Braithwaite kopen voor achttien miljoen euro vanwege de blessure van Ousmane Demélé.

"Mijn vertrek is moeilijk om uit te leggen, ik weet zelf niet eens wat er is gebeurd", vertelt Pérez aan Mundo Deportivo. "Barcelona heeft me niet de uitleg gegeven die ik wilde. De trainer zei dat hij niet op mij rekende, omdat hij andere spelers had voorin. Dat vertelden ze mij echter tien dagen voor het verstrijken van de transferdeadline, terwijl hij er toen al even zat."

Pérez baalt dat zelf opgeleide spelers steeds minder de kans krijgen om door te breken in Camp Nou. "Dat doet meer pijn dan wat dan ook. Van kinds af aan heb ik alles gegeven voor Barça en mijn droom was altijd om het eerste te bereiken. Die droom is me nu zonder reden afgenomen", stelt de vleugelaanvaller. "Ze praten veel over de opleiding, maar het tegenovergestelde is waar."

"Ik heb verder geen slecht beeld van Barça", vervolgt Pérez. "Ik ben dankbaar voor al die jaren, maar over deze situatie ben ik niet tevreden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws