'Ik denk dat deze nog harder aankomt dan de nederlaag tegen PSV'

'Ik denk dat deze nog harder aankomt dan de nederlaag tegen PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 22:08za 22-02-2020 om 22:08

Bij het uitstekend presterende Willem II is de klad er plotseling ingekomen. De Tricolores verloren – na een nederlaag bij PSV en een gelijkspel tegen FC Utrecht – zaterdag bij FC Emmen en zagen nummer drie Feyenoord weer uitlopen: trainer Adrie Koster was vooral over dat eerste gegeven teleurgesteld.

FOX Sports-interviewer Toine van Peperstraten vroeg Koster welke van de twee recente nederlagen er het meeste in hakte. "Ik denk dat deze harder aankomt", aldus de Zeeuw. "Aangezien je die wedstrijd in twee minuten uit handen geeft (tussen minuut 58 en 61 werd het eerst 1-1 en vervolgens 2-1 en 3-1, red.). In verdedigend opzicht zagen we er echt goed uit en dat valt me tegen."

Van een crisis wilde Koster nog niet spreken, maar de geroutineerde trainer was niet te spreken over het optreden van zijn ploeg. "Dat je van PSV verliest, is nog tot daaraan toe. Maar ik vind dat we het hier te makkelijk weg hebben gegeven. Ik wil alles nog eens goed bekijken en dan gaan we eraan werken, zodat we tegen FC Groningen weer uit een ander vaatje kunnen tappen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws