Real Madrid trapt topweek in crisissfeer af: blessure Hazard, koppositie kwijt

Real Madrid trapt topweek in crisissfeer af: blessure Hazard, koppositie kwijt

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 22:50za 22-02-2020 om 22:50

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 22:54za 22-02-2020 om 22:54

Real Madrid heeft zaterdagavond een dramatische generale voor de Champions League-clash met Manchester City en El Clásico beleefd. De Koninklijke bleek niet opgewassen tegen middenmoter Levante én zag Eden Hazard geblesseerd uitvallen tegen Las Granotas.

Trainer Zinedine Zidane deed een beroep op vrijwel al zijn grote namen en zag hoe de Primera División-koploper voor rust de beste kansen kreeg. Karim Benzema, Casemiro en Luka Modric slaagden er echter niet in om doelman Aitor Fernández te passeren. In de tweede helft kreeg Hazard een kans om de score te openen, maar ook de Belg slaagde hier niet in.

Voor Hazard was het één van zijn laatste wapenfeiten: de vleugelaanvaller viel diep in de tweede helft uit met een blessure en is nu een groot vraagteken voor de krakers op woensdag en zondag. Op het moment van zijn wissel begon Levante al aan te dringen via Enis Bardhi en José Campaña. Tien minuten voor tijd werd zelfs de ban gebroken: José Luis Morales werd de diepte in gestuurd, nam de bal op zijn wreef en verraste Thiabaut Courtois in de korte hoek.

Morales kreeg direct een publiekswissel en de ploeg uit Valencia verdedigde zijn voorsprong in de slotfase. De Koninklijke zag FC Barcelona eerder op de zaterdag al winnen van Eibar en gaat nu met een achterstand van twee punten de onderlinge titanenstrijd in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws