Schuurs had nooit naar Ajax moeten gaan, bij PSV had hij alles gespeeld

"Schuurs had nooit naar Ajax moeten gaan, bij PSV had hij alles gespeeld"

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 07:10ma 24-02-2020 om 07:10

Ajax verloor zondag met 1-0 van Heracles Almelo en de Amsterdamse crisis wordt dan ook uitgebreid besproken door de mannen van De Derde Helft. Evert ten Napel, te gast in de studio, zag onder meer Perr Schuurs worstelen en plaatst vraagtekens bij diens keuze voor de Amsterdammers.

"Perr had naar PSV moeten gaan. Dat is een Limburger, die hoort niet boven de rivieren. Dat zijn veel te bescheiden jongens. Bij PSV had hij een vaste basisplaats gehad. Daar had hij zich veel beter kunnen ontwikkelen", stelt de commentator. "Nu wordt gezegd: hij maakte een fout tegen Getafe. Nou, daar hadden andere ook nog wel even kunnen ingrijpen hoor... En nu maakte hij opnieuw één of twee foutjes. Maar wat Blind deed is veel erger, met al zijn routine."

"Schuurs heeft gewoon de verkeerde club gekozen, maar hij wilde zelf naar Ajax", vervolgt Ten Napel, die ondanks de huidige vormcrisis denkt dat de ploeg van trainer Erik ten Hag wél kampioen wordt. "AZ won dankzij penalty's van PEC Zwolle. Die zijn ook niet echt in vorm. Ajax wordt gewoon kampioen, zeker als Neres en Promes straks weer fit zijn."

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen, waaronder Apple en Stitcher!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws