Algemeen Dagblad: Troost maakt tóch comeback in rvc van Feyenoord

Algemeen Dagblad: Troost maakt tóch comeback in rvc van Feyenoord

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 11:04ma 24-02-2020 om 11:04

Laatste update: maandag 24 februari 2020 om 11:08ma 24-02-2020 om 11:08

Sjaak Troost keert terug in de raad van commissarissen van Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. Troost (60) was de afgelopen maanden na het vertrek van Martin van Geel interim-technisch directeur.

Troost kwam uit de rvc van Feyenoord en hielp de club na het vertrek van Van Geel uit de brand. Er ontstonden echter twijfels of hij na de komst van de nieuwe technisch directeur Frank Arnesen wel terug zou kunnen keren in het bestuursorgaan. Als lid van de rvc ben je toezichthouder en Troost zou dan over zijn eigen functioneren als td moeten oordelen.

President-commissaris Toon van Bodegem beloofde Troost dat hij terug kon keren, maar De Vrienden van Feyenoord vonden dat geen goed idee. Volgens het AD maakt hij toch een comeback.

Troost neemt de plek in van commissaris Richard Bruens, die de rvc verlaat. 'Troost is dan weliswaar weer gewoon commissaris, maar niet meer onder de vlag van de Vrienden van Feyenoord', schrijft het AD. De Vrienden van Feyenoord stelden Troost juist aan als lid van de rvc.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws