'Crisis' in Amsterdam: Frappant dat Ajax nu hetzelfde gebeurt als PSV

'Crisis' in Amsterdam: "Frappant dat Ajax nu hetzelfde gebeurt als PSV"

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 11:32ma 24-02-2020 om 11:32

De gebroeders Willy en René van de Kerkhof zien het weer helemaal zitten nu PSV voor de derde keer op rij heeft gewonnen en Ajax verloor bij Heracles Almelo. De Eindhovenaren doen weer mee om de titel, zien zij.

PSV won zelf met 1-2 van Vitesse en zag Ajax later op de middag verliezen in Almelo. "De wedstrijd van aanstaande zondag tegen Feyenoord wordt nu in een keer belangrijk. Als je die wint, mag je misschien weer - hoop ik - een beetje denken aan het kampioenschap. Ajax gaat het nog heel zwaar krijgen", zegt René bij het radioprogramma Wakker! van Omroep Brabant.

"Net als bij PSV eind vorig jaar ontbreken essentiële spelers, zoals Hakim Ziyech en Quincy Promes", voegt Willy toe. "Wij hadden maanden geleden hetzelfde met Donyell Malen en Steven Bergwijn. Dan zie je dat zo'n elftal heel anders gaat voetballen en niet meer zo sterk is. Frappant dat Ajax nu hetzelfde gebeurt als PSV."

Ook Willy ziet kansen voor PSV. "Er liggen nu, zoals René zegt, mogelijkheden om dichter bij de top te komen. Zeker de tweede plaats - die recht geeft op het spelen in de voorronde van de lucratieve Champions League - is duidelijk weer in zicht."

Poll

Doet PSV weer mee om de titel?

(3493 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws