Swart baalt stevig: 'Ongelooflijk, Ajax moet op z'n sodemieter hebben'

Swart baalt stevig: 'Ongelooflijk, Ajax moet op z'n sodemieter hebben'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 17:05ma 24-02-2020 om 17:05

Sjaak Swart kan er met zijn pet niet bij dat Ajax voor het derde jaar op rij heeft verloren bij Heracles Almelo. Van een Amsterdamse crisis is desondanks geen sprake, vertelt Mister Ajax. Bekijk de nieuwste aflevering van Alles op Swart hieronder!

"Ik vind het ongelooflijk dat je drie keer achter elkaar verliest van Heracles, dat een heel middelmatig ploegje is", stelt Swart. "Ze staan te verdedigen als een bus voor de goal en ze spelen op de counter. Ajax trapt er weer in en we verliezen met 1-0. Speel dan maar 0-0. Als je zoveel kansen krijgt en het niet goed uitspeelt... En in de voorhoede was niemand bij machte om een doelpunt te maken. Het was gewoon slecht. Ajax heeft verloren van zichzelf."

De ploeg van trainer Erik ten Hag zag AZ tot op drie punten naderen. "Dat heb je aan jezelf te danken", benadrukt Swart, die de slechte vorm voornamelijk wijt aan de vele blessures. "Maar dit Ajax moet gewoon kampioen worden en van iedereen kunnen winnen. Die ploeg moet even op zijn sodemieter hebben", aldus Mister Ajax, die 'gewoon' twee overwinningen voorspelt tegen Getafe en AZ.

"Dan praat iedereen over crisis, maar die crisis hebben ze allemaal thuis. En die scheidsrechters zeker", aldus Swart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws