Debutant gaat voor unieke dubbelslag: 'Kampioen worden met Ajax 1 en Jong Ajax'

Debutant gaat voor unieke dubbelslag: 'Kampioen worden met Ajax 1 en Jong Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 08:54di 25-02-2020 om 08:54

Danilo Pereira maakte zondag zijn debuut voor Ajax in de Eredivisie, maar hield daar gemengde gevoelens aan over. De Braziliaanse aanvaller, die Ryan Babel verving, wist de 1-0 nederlaag bij Heracles Almelo niet af te wenden.

Danilo stelt blij te zijn met zijn debuut, maar baalt van het resultaat. "Maar ik ben blij dat dromen uitkomen", vertelt hij aan Ajax TV. "Het was zeker een wedstrijd met gemengde gevoelens, omdat ik er altijd van gedroomd heb om daar op het veld te staan. Dan besef je ineens dat je echt tussen die grote spelers staat bij een grote club als Ajax. Je wil altijd laten zien wat je in huis hebt. Ik denk dat het absoluut een uniek gevoel is. Ik zal deze dag nooit vergeten."

De twintigjarige aanvaller kreeg in de slotseconden nog een grote kans om een gelijkspel af te dwingen voor de Amsterdammers. "Dat was het moment waar iedereen verwachtte dat we zouden scoren. Ik had het er nog over met mijn teamgenoten, als ik in de andere hoek had gekopt was het denk ik een doelpunt geweest. Helaas mocht het niet zo zijn, maar met hard trainen gaat die er de volgende keer wel in."

Zijn officiële debuut smaakt in ieder geval naar meer. "Ik wil alles geven voor Ajax en een grote speler worden binnen de club. Dat kan ik alleen maar bereiken met de hulp van mijn teamgenoten en door iedere dag hard te werken om mijn doelen te bereiken. Dat zijn kampioen worden met Ajax 1 en Jong Ajax."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws