Ik zou het wel de stunt van de eeuw vinden als Feyenoord nog kampioen wordt

"Ik zou het wel de stunt van de eeuw vinden als Feyenoord nog kampioen wordt"

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 10:56di 25-02-2020 om 10:56

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 11:00di 25-02-2020 om 11:00

Niet alleen AZ, maar ook Feyenoord is door de nederlaag van Ajax bij Heracles Almelo weer dichter bij de koploper gekropen. Kenneth Perez zou het een bizar scenario vinden als de Rotterdammers nog kampioen van de Eredivisie gaan worden.

Feyenoord staat met nog elf wedstrijden te spelen op een achterstand van zeven punten op Ajax. Interessant is dat Feyenoord de Amsterdammers nog op bezoek krijgt in De Kuip, en verder een relatief makkelijk programma richting het einde van de competitie heeft. De ploeg van Dick Advocaat krijgt in de laatste zes wedstrijden na de Klassieker VVV-Venlo, FC Groningen en Vitesse op bezoek en moet zelf nog afreizen naar RKC Waalwijk, ADO Den Haag en FC Twente.

"Ik zou het wel de stunt van de eeuw vinden als Feyenoord nog kampioen zou worden", zegt Perez in Voetbalpraat over de rol die Feyenoord nog kan gaan spelen in de titelstrijd. "Dat zou nou echt grappig zijn. Als ze van zo'n achterstand zouden terugkomen zou het echt ongelooflijk zijn. Maar het is niet zo dat Ajax helemaal niet meer kan voetballen. Ze zitten nu in een slechte fase en ze hebben veel blessures, alleen het is wel gewoon heel matig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verwacht jij dat Feyenoord nog een rol gaat spelen in de titelstrijd?

Ja
52%
Nee
48%
(5298 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws