'Larsson gaat Feyenoord verlaten en levert de Rotterdammers vijf miljoen euro op'

'Larsson gaat Feyenoord verlaten en levert de Rotterdammers vijf miljoen euro op'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 22:13wo 26-02-2020 om 22:13

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 22:18wo 26-02-2020 om 22:18

Feyenoord staat op het punt om Sam Larsson te verkopen. Dat meldt Voetbal International. De Rotterdamse club zou zo'n vijf miljoen euro ontvangen voor de Zweedse vleugelaanvaller, die naar alle waarschijnlijkheid per direct naar de Chinese competitie zal trekken.

Larsson is in de pikorde voorbij gestreefd door Luis Sinisterra, maar gezien de blessure van de Colombiaan is het een bijzonder moment om de Zweed te verkopen. Op die manier houdt Feyenoord weinig keuze in de voorhoede over voor trainer Dick Advocaat, maar aangezien de Rotterdammers vijf miljoen euro krijgen voor Larsson wil de clubleiding de deal toch doorzetten.

Het is nog onduidelijk welke club Larsson wil overnemen, maar het is volgens VI zeker dat het om een club uit China gaat. De transfermarkt is nog open in het Aziatische land, maar wanneer de competitie begint is nog onzeker. De uitbraak van het coronavirus heeft het openbare leven in China ontwricht. Veel Chinese clubs zijn nu dan ook op trainingskamp in het buitenland.

De Zweed speelt vanaf 2014 op de Nederlandse velden. Eerst speelde hij drie seizoenen voor Heerenveen, waarna hij in de zomer van 2017 naar Feyenoord vertrok. Bij de Rotterdammers kwam hij tot 72 competitiewedstrijden, waarin hij veertien doelpunten maakte. Larsson kon bij Feyenoord nooit echt overtuigen en wist zijn Heerenveen-niveau eigenlijk nooit meer aan te tikken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws