Been over 'zak aardappels van 5 kilo': 'Zonde, want Larsson heeft wel kwaliteiten'

Been over 'zak aardappels van 5 kilo': 'Zonde, want Larsson heeft wel kwaliteiten'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 07:11do 27-02-2020 om 07:11

Mario Been begrijpt dat Feyenoord mee wil werken aan een vertrek van Sam Larsson. De Zweed is hard op weg naar de Chinese Super League en de Rotterdammers kunnen vijf miljoen euro voor hem incasseren, meldde Voetbal International woensdagavond.

Been schoof diezelfde avond aan in Voetbalpraat op FOX Sports, waar de op handen zijnde transfer van Larsson ter sprake kwam. Presentator Jan Joost van Gangelen opperde dat het een gevalletje 'strik eromheen en wegwezen' was en kreeg bijval van Been. "Absoluut", aldus de analist. "Bij Heerenveen vond ik hem een zeer goede speler, maar hij heeft bij Feyenoord nooit waar kunnen maken wat we van hem verwacht hadden."

Volgens de ex-trainer van – onder meer – de stadionclub heeft dat vooral met mentale aspecten te maken. "Als ik hem zie voetballen, lijkt het soms alsof hij een zak aardappelen van vijf kilo op zijn rug heeft. Dat hij niet vooruit komt, dat er een bepaalde druk op zit", aldus Been. "Dat is zonde, want de voetbalkwaliteiten heeft hij zeker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws