FC Utrecht langer door met doelman: Onderscheidt zich regelmatig

FC Utrecht langer door met doelman: "Onderscheidt zich regelmatig"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 19:45do 27-02-2020 om 19:45

FC Utrecht en doelman Fabian de Keijzer gaan langer met elkaar door. Het contract van de doelman is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024. Zijn oude verbintenis liep tot medio 2022.

In het contract van De Keijzer is een optie voor nog een extra jaar opgenomen. De negentienjarige keeper doorliep diverse jeugdelftallen van Utrecht. Daarvoor speelde hij in de jeugd van RODA'46. De Keijzer maakte op 3 december 2018 zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie tegen FC Den Bosch. Hij speelde jeugdinterlands voor Oranje O17, O18, O19 en O26. 

"Fabian is een groot keeperstalent met enorm veel potentie en heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite van Utrecht. "Hij is uitgegroeid tot een betrouwbare sluitpost bij Jong FC Utrecht en onderscheidt zich regelmatig in de Keuken Kampioen Divisie."

"Fabian is een keeper met een zeer goede reach en reflex, met daarbij een uitstekende trap. Hij past uitstekend in ons profiel van een Utrecht keeper. Wij zijn heel blij met deze contractverlenging, waaruit een grote mate van wederzijds vertrouwen spreekt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws