Koopmeiners niet tevreden over penalty-moment: 'Heb beelden nog niet bekeken'

Koopmeiners niet tevreden over penalty-moment: 'Heb beelden nog niet bekeken'

27-02-2020 21:54 Laatste update: 21:55
16

AZ kon tegen LASK Linz geen potten breken. Aanvoerder Teun Koopmeiners speelde een ongelukkige wedstrijd, maar had tot de laatste minuten vertrouwen in een goed resultaat.

"Ik denk dat we in de eerste helft aan de bal heel goed zijn en eigenlijk laten zien waar ze (LASK, red.) heel kwetsbaar kunnen zijn", geeft Koopmeiners in een eerste reactie voor de camera van FOX Sports aan. "Het is zonde dat we ons niet belonen, totaal onnodig."

Wedden

Meer odds

Koopmeiners speelde een zeer ongelukkige rol bij de 1-0 van Marko Raguz. "Ik hoorde Oussama (Idrissi, red.) schreeuwen, dus ik dacht ik speel hem bij de zijlijn in." De AZ-aanvoerder zag daarbij een LASK-speler over het hoofd, waarna Idrissi knullig een penalty veroorzaakte. "Dat ging mis, dat soort dingen gebeuren. Dat is omdat we zo laag opbouwen."

Ook over de penalty-beslissing was hij niet helemaal tevreden. "Ik dacht dat Ous goed zijn lichaam erin zette, maar heb de beelden nog niet bekeken. Het was klote dat het met een spelhervatting omkeert." AZ kan zich dus volledig gaan richten op de Eredivisie. "We moeten ons hier overheen zetten, we moeten door."