Van der Hart 'betrapt' in Poolse kebabtent: 'Mickey, ben je zo veel aangekomen?'

Van der Hart 'betrapt' in Poolse kebabtent: 'Mickey, ben je zo veel aangekomen?'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 08:10vr 28-02-2020 om 08:10

Mickey van der Hart keept sinds dit seizoen in Polen en haalde afgelopen zomer vanwege een opvallende reden het nieuws. De sluitpost van Lech Poznan werd 'betrapt' in een kebabtent.

Van der Hart had familie uit Nederland over en dook na een wedstrijd het nachtleven in, vertelt hij aan Voetbal International. "Zo spannend is dat niet; dat doen jongens in de Eredivisie ook. Als je uitgaat, eindig je volgens goed gebruik bij de kebabzaak." Daar werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd, waarna zijn foto rondging op social media. "Met als begeleidende tekst dat ik straalbezopen zou zijn."

In oktober speelde Lech Poznan tegen Legia Warschau en dook de foto opnieuw op in de Poolse media. "Toevallig of niet in Warschau. Diezelfde foto werd gebruikt evenals een wazig beeld uit de kleedkamer waarop ik heel dik leek. Toen was ik dus die dikke doelman die hele dagen dronk en kebab at. Het was een soort Boulevard, er stond ook geen auteur bij het stuk."

De berichtgeving verspreidde zich ook in Nederland en Van der Hart kreeg verontruste berichten van vrienden en familie. "Jezus, wat is er aan de hand, Mickey? Ben jij zo veel aangekomen? Er staat dat je te dik bent." Lech Poznan ontkende echter alles door middel van een statement. "Nu is het weer overgewaaid. Ik kon er wel om lachen. Voor mijn vrienden in Nederland is dit natuurlijk een geweldig verhaal, dit ga ik nog wel even horen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws