'Stoïcijnse' Nelom: 'Eén van de lessen die ik bij Feyenoord heb geleerd'

'Stoïcijnse' Nelom: 'Eén van de lessen die ik bij Feyenoord heb geleerd'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 12:22vr 28-02-2020 om 12:22

Miquel Nelom komt vrijdagavond met Willem II in actie tegen FC Groningen en kan zich daarna opmaken voor een bijzondere confrontatie. De Tricolores reizen op zondag 8 maart af naar Feyenoord, de club waar de linksback jarenlang onder contract stond.

Nelom werd soms weggehoond door Het Legioen, maar groeide ook uit tot cultheld en vergaarde de bijnaam Lord Nelom. Dat het Feyenoord-publiek kritisch kan zijn, weet hij als geen ander. "Stoïcijns je ding doen, je afsluiten om je helemaal te concentreren op wat er op het veld gebeurt. Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb", laat hij weten aan het Brabants Dagblad.

Inmiddels heeft hij zijn waarde bewezen bij Willem II. Zijn contract in Tilburg loopt aan het einde van het seizoen af, maar De Tricolores beschikken over een optie om die verbintenis te verlengen. De linksback is niet bezig met de looptijd van die optie. "Dat moet je aan de leiding vragen", houdt hij zich op de vlakte. "Ik zou heel tevreden zijn als ik hier kan blijven. Ik zit bij Willem II goed op mijn plek. Maar je weet dat het in het voetbal alle kanten op kan gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws