Swart: 'Met Ziyech, Neres en Promes erbij speel je Getafe van de mat'

Swart: 'Met Ziyech, Neres en Promes erbij speel je Getafe van de mat'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 18:00vr 28-02-2020 om 18:00

Sjaak Swart heeft zich groen en geel geërgerd aan het spel van Getafe tijdens het Europa League-duel met Ajax. Mister Ajax laakt echter ook het 'amateuristische' verdedigen van de ploeg van trainer Erik ten Hag. Bekijk nu de nieuwste aflevering van Alles op Swart!

"Het zijn etters, joh. Dat zijn geen voetballiefhebbers", begint Swart zijn tirade. "Dat tijdrekken en alles... De scheidsrechter moet zeggen: nog één keer en de tweede keer gooi ik je eruit. Want ze komen niet om te voetballen. Irritant zijn ze, voor iedereen. Ze hebben 35 keer op de grond gelegen met kramp en andere dingen. En dan staan ze gewoon weer op. Daar moet de scheidsrechter iets aan doen."

Swart noemt Getafe-coach José Bordalás 'een gek' en de Spaanse spelers komen er niet veel beter vanaf. "Wat een irritante gasten. Ze moeten er heel snel uit. Eerlijk waar." Het gemis van steunpilaren brak de Amsterdammers op. "Als je Ziyech, Promes, Tagliafico en Neres erbij hebt, dan speel je zo'n ploeg van de mat."

Mister Ajax hoopt en verwacht dat de ploeg van trainer Ten Hag zondag tegen AZ een stuk sterker voor de dag komt. "Ajax moet kampioen worden. Ik hoop dat de belangrijke spelers terugkomen en het elftal weer gaat draaien. Dan is er geen vuiltje aan de lucht. Vind je 3-1 geen mooie uitslag?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws