LIVE-discussie: Lekkere subtopper-kraker in door Coronavirus opgeschrikt Tilburg

LIVE-discussie: Lekkere subtopper-kraker in door Coronavirus opgeschrikt Tilburg

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 19:30vr 28-02-2020 om 19:30

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 19:32vr 28-02-2020 om 19:32

Ondanks het in Tilburg opgedoken Coronavirus wordt er vrijdagavond gewoon gevoetbald in het Koning Willem II Stadion. De wedstrijd op de rol is die tussen Willem II en FC Groningen. Kunnen de Tilburgers hun vorm hervinden tegen de stugge ploeg van Danny Buijs?

De Tilburgers moeten het in eigen huis stellen zonder één van de smaakmakers van dit seizoen: Mike Trésor Ndayishimiye. De van NEC gehuurde aanvallers ontbreekt wegens een ribblessure. Bart Nieuwkoop is ook niet van de partij, hij wordt aan de kant gehouden door een kuitblessure. 

Buijs heeft in zijn Groningse opstelling ruimte gemaakt voor een debutant. Thomas Poll is een achttienjarige linkervleugelverdediger uit de jeugdopleiding van de Groningers en hij krijgt de kans om in Tilburg te laten zien wat hij in huis heeft.

Waar Willem II niet tot winst kwam in de afgelopen drie wedstrijden, wist Groningen twee driepunters te noteren. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt zes punten en dus wordt er in Tilburg een cruciale wedstrijd om de playoff-plekken gespeeld. Wie gaat er met een uitstekend gevoel het weekend in?

De opstellingen:

Willem II: Wellenreuther, Saglam, Peters, Holmén, Nelom, Llonch, Saddiki, Dankerlui, Nunnely, Pavlidis, Köhlert

FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Matusiwa, Van Hintum, Poll, Van Kaam, Hrustic, El Messaoudi, Lundqvist, Redan

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat er winnen?

(351 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws