Groningen geeft goals weg tegen Willem II: 'Voor Sinterklaas en Kerstman gespeeld'

Groningen geeft goals weg tegen Willem II: 'Voor Sinterklaas en Kerstman gespeeld'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 22:33vr 28-02-2020 om 22:33

FC Groningen kende een ongelukkige avond op bezoek bij Willem II. Er werd met 3-1 verloren en de ploeg gaf de treffers veel te makkelijk weg, zo zag ook trainer Danny Buijs.

Vooral bij de 1-0 van Ché Nunnely zag het er achterin niet goed uit bij Groningen. "We hebben even voor Sinterklaas en de Kerstman gespeeld, met name bij de 1-0", geeft Buijs dan ook aan voor de camera van FOX Sports. "Terwijl we eigenlijk op dat moment de betere ploeg waren. Als je het zo weggeeft help je ze in de wedstrijd."

Na de openingstreffer nam Willem II het heft in handen en maakte het vlak voor rust de 2-0. "Toen wisten we dat het een moeilijke avond zou gaan worden", vervolgt Buijs. "Wij zijn geen topclub, dus het lijkt me logisch dat een tegenstander in sommige fases ook wel eens de betere ploeg is. Waar dat door komt? Dat de jongens een tik krijgen bij de 1-0 en geforceerd dingen gaat doen."

Door de nederlaag blijft Groningen op plek acht haken in de Eredivisie, terwijl het bij winst Willem II tot op drie punten was genaderd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws