'PSV zat in dezelfde situatie als wij eerder, maar is nu ook weer op de weg terug'

'PSV zat in dezelfde situatie als wij eerder, maar is nu ook weer op de weg terug'

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 13:13za 29-02-2020 om 13:13

Het goed draaiende Feyenoord gaat zondag op bezoek in Eindhoven en speelt daar de belangrijke wedstrijd tegen PSV. De Brabanders zijn net opgekrabbeld uit een diep dal en dus weet Jens Toornstra dat de wedstrijd als een echte topper bestempeld mag worden.

Feyenoord is al twaalf wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie, maar ook PSV heeft nu drie duels op rij gewonnen. "Wat wij aan het begin van het seizoen hebben gehad, had PSV de laatste maanden", duidt Toornstra de situatie bij Feyenoord TV. "Maar nu zijn ze op de weg terug. Het is aan ons om te bepalen wie op dit moment de sterkste is."

Ondanks dat de Rotterdammers een keer met 10-0 verloren in Eindhoven, geeft de uitwedstrijd bij PSV meer vertrouwen bij Feyenoord dan bijvoorbeeld de rit naar Amsterdam. "Ik weet niet zo goed hoe het kan dat het in Amsterdam lastiger is", zegt Toornstra. "Dat heb ik bij Utrecht en ADO ook gehad, dat sommige teams je beter liggen dan anderen. Laten we hopen dat we na zondag nog steeds positief kunnen praten over PSV-uit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt het zondag bij PSV-Feyenoord?

(2683 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws