'Grotere club? Nee, ik denk dat ik de rest van mijn carrière bij Willem II blijf'

'Grotere club? Nee, ik denk dat ik de rest van mijn carrière bij Willem II blijf'

29-02-2020 14:01
48

Martin van Geel denkt dat hij tot het einde van zijn carrière bij Willem II zal werken. De gewezen technisch directeur, die vanaf afgelopen zomer voor het eerst als algemeen directeur werkzaam is, voelt zich helemaal op zijn gemak bij 'zijn' club.

Na 24 jaar als technisch directeur besloot Van Geel om vanaf dit seizoen als algemeen directeur aan de slag te gaan, waardoor Joris Mathijsen de voetbalzaken toebedeeld kreeg. "In deze fase van mijn carrière is dat hartstikke leuk om nog te kunnen doen", zegt Van Geel tegenover FOX Sports. "Terug naar de club waar ik vandaan kom en samen met Joris Mathijsen wil ik deze club weer naar een bepaalde hoogte brengen."

In Tilburg zijn ze voorlopig nog niet van hun algemeen directeur af. "Ik denk wel dat ik hier de rest van mijn carrière blijf. Ik zit al 24 jaar in het vak en heb bij vijf clubs mogen werken. In de eindfase van mijn loopbaan ben ik nu algemeen directeur en dat kan ik doen bij de club waar ik alle mensen en de cultuur goed ken. Dan ga ik hier nog een aantal hele leuke jaren maken en dan zal het ook een keer afgelopen zijn. Toch nog een grotere club? Nee, als ik ergens in stap ga ik er vol voor."