Absolute vrees Watford werkelijkheid: horrorblessure Deulofeu na Van Dijk-botsing

Absolute vrees Watford werkelijkheid: horrorblessure Deulofeu na Van Dijk-botsing

02-03-2020 19:54 Laatste update: 20:04
5

De magistrale zege van Watford op Liverpool zal niet voor iedereen met een gouden griffel de geschiedenis ingaan. Gerard Deulofeu is in het duel zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie, en staat naar alle waarschijnlijkheid een half jaar aan de kant.

Na een botsing met Virgil van Dijk moest de Spaanse vleugelaanvaller per brancard het veld verlaten vlak voor rust. De vrees was direct groot, en Watford bevestigt maandag de vermoedens. "Helaas voor hem en ons, tonen de scanresultaten aan dat hij waarschijnlijk de rest van het seizoen uitgeschakeld zal zijn", vertelt Nigel Pearson, manager van Watford. Zijn voorste kruisband én de meniscus in de rechterknie zijn gescheurd, een absolute horrorblessure.

Teamgenoot Troy Deeney was aangeslagen door het voorval, maar is blij dat hij zijn belofte in de rust in ieder geval heeft kunnen inlossen. "Het wordt een hele zware tijd voor Geri en we wensen hem het beste. Ik zei tegen hem tijdens de rust: We gaan dit voor je winnen. Gelukkig deden we dat, gelukkig ben ik een man van mijn woord", zegt de aanvoerder van The Hornets.