Utrecht krijgt dolend Ajax op bezoek: 'Natuurlijk liggen er dan mogelijkheden'

Utrecht krijgt dolend Ajax op bezoek: 'Natuurlijk liggen er dan mogelijkheden'

02-03-2020 22:22
96

Jeroen Zoet denkt niet dat de mindere fase van Ajax invloed zal hebben op de bekerwedstrijd van aanstaande woensdag in Stadion Galgenwaard. De doelman van FC Utrecht, die gehuurd wordt van PSV, wijst op het feit dat ook de Domstedelingen iets recht moeten zetten.

Ajax verloor zondag met 2-0 van AZ, terwijl FC Utrecht onderuit ging bij RKC Waalwijk (2-1). "Natuurlijk liggen er dan mogelijkheden, maar dat is tegen iedereen zo", analyseert de goalie van de ploeg van trainer John van den Brom tegenover FOX Sports. "Op dit moment denk ik gewoon dat het een mooi affiche is. Het maakt in dat opzicht niet uit in welke fase je Ajax treft. Het zijn twee teams die weer wat recht moeten zetten."

Aan de steun van het fanatieke Utrechtse publiek, dat de wedstrijd tegen Ajax als de belangrijkste wedstrijd van het jaar ziet, zal het in ieder geval niet liggen. "Het stadion zal achter ons staan, dus dan is het aan ons om het gras op te vreten en te laten zien dat wij thuis moeilijk te verslaan zijn", beschouwt Zoet alvast voor. "Dit is de kortste weg om één van onze doelen te bereiken, dus dit is een hele belangrijke wedstrijd."