Gakpo-goal 'wordt onderschat': 'Ik hoorde iemand zeggen dat Bijlow niet ingreep!'

Gakpo-goal 'wordt onderschat': 'Ik hoorde iemand zeggen dat Bijlow niet ingreep!'

03-03-2020 19:29
36

Anthony Lurling keek met bewondering naar het doelpunt van Cody Gakpo tijdens PSV – Feyenoord (1-1). De vleugelaanvaller van de Eindhovenaren schoot zijn ploeg enkele minuten na rust op gelijke hoogte met het bezoek uit Rotterdam.

Het jeugdproduct van PSV rondde knap af en Lurling denkt ook dat veel mensen de kwaliteiten van Gakpo onderschatten. "Dat is gewoon echt een goede speler", bezweert de jeugdtrainer van PSV op het officiële clubkanaal van de Eindhovenaren. "Ik hoorde afgelopen week iemand zeggen dat Bijlow de bal van Gakpo had moeten hebben, maar die bal gaat gewoon het zijnetje in!"

De PSV-aanvaller maakte de 1-1 nadat Eric Botteghin in de eerste helft gescoord had namens Feyenoord. "Gakpo schiet die bal zo snel, dat is gewoon een kwaliteit", legt Lurling uit. "Een bal die onder hem ligt schiet hij met snelheid naar de verre hoek."

Door het gelijke spel houdt Feyenoord PSV onder zich op de ranglijst. Het verschil tussen de twee topploegen is één punt, terwijl de Rotterdammers ook nog een wedstrijd tegoed hebben. Het team van Dick Advocaat speelt nog een inhaalwedstrijd tegen AZ.