Klopp ontwijkt Corona-vraag: 'Ik draag een baseballpet en een onverzorgde baard'

Klopp ontwijkt Corona-vraag: 'Ik draag een baseballpet en een onverzorgde baard'

Gepubliceerd: woensdag 4 maart 2020 om 13:28wo 04-03-2020 om 13:28

Laatste update: woensdag 4 maart 2020 om 13:53wo 04-03-2020 om 13:53

Jürgen Klopp begrijpt er niets van waarom 'onbelangrijke beroemdheden' zoals hij vragen krijgen over het Coronavirus. De Duitse oefenmeester verklaart niks van het onderwerp af te weten en er ook geen vragen over te willen krijgen.

Na afloop van het met 2-0 verloren FA Cup-duel tegen Chelsea werd Klopp gevraagd naar zijn mening over de epidimie van het Coronavirus, waar Klopp niet van gediend was. "Weet je wat ik niet leuk vind in het leven? Ik haat het wanneer men over een enorm serieus onderwerp als het Coronavirus benieuwd is naar de mening van een voetbaltrainer. Daar begrijp ik helemaal niets van. Als ik het aan jou zou vragen, zit je in precies dezelfde rol als waar ik in zit. Het is totaal niet belangrijk wat beroemde personen hierover zeggen", briest de Duitser.

Klopp vindt dat zulke onderwerpen aan de experts gelaten moeten worden. "Mensen zonder kennis, zoals ik, moeten hier niet over praten. De experts zullen hier wel over praten. Zij zullen ons vertellen wat we moeten doen, en of het daarmee goedkomt of niet. Voetbaltrainers horen dat niet te doen. Ik begrijp daar niks van. Politiek, Coronavirus, waarom ik? Ik draag een baseballpet en heb een onverzorgde baard", besluit hij met een knipoog.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws