'Ik hoop natuurlijk op NAC in de finale, maar het zal Feyenoord wel gaan worden'

'Ik hoop natuurlijk op NAC in de finale, maar het zal Feyenoord wel gaan worden'

05-03-2020 13:15
107

John van den Brom hoopt dat hij met FC Utrecht in de bekerfinale tegenover NAC staat. De trainer van de Domstedelingen, die woensdagavond met 2-0 van Ajax wonnen, verwacht echter wel dat hij Feyenoord zal gaan treffen.

Nadat Utrecht woensdagavond met Ajax afrekende, kan de ploeg donderdag gaan kijken welke ploeg de tegenstander zal worden. "We gaan met veel belangstelling kijken wie het wordt", zegt Van den Brom tegenover FOX Sports. "Wie ik het liefste heb? Eerlijk? Ik hoop op NAC, dat is natuurlijk niet zo moeilijk."

De ploeg uit de Domstad zal het volgens Van den Brom waarschijnlijk moeten opnemen tegen Feyenoord. "Zij zullen het wel worden, maar we gaan het zien. NAC staat er verdiend, want die hebben al aardig wat ploegen uitgeschakeld, maar het maakt ook niet uit. Het doel was om de finale te bereiken en dat hebben we gedaan."

Voor Van den Brom wordt het zijn vierde bekerfinale. De eerdere drie gingen verloren en daar wordt hij fijntjes aan herinnerd door de verslaggever van dienst. "Ja, dankjewel", zegt een lachende Van den Brom. "Heel goed dat je ons nog even op scherp zet."