'Concurrentie in strijd Ajax-target David neemt toe: volgende topclub meldt zich'

'Concurrentie in strijd Ajax-target David neemt toe: volgende topclub meldt zich'

Gepubliceerd: vrijdag 6 maart 2020 om 08:03vr 06-03-2020 om 08:03

Laatste update: vrijdag 6 maart 2020 om 09:21vr 06-03-2020 om 09:21

Jonathan David is dit seizoen de absolute uitblinker bij KAA Gent. De Canadese aanvaller heeft al achttien doelpunten gemaakt dit seizoen en staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland, waaronder Ajax. De concurrentie wordt steeds heviger: ook Bayern München heeft zich gemeld.

Volgens Interdipendenza heeft de Duitse grootmacht interesse in David, die op dit moment al een marktwaarde van twintig miljoen euro heeft. Bovendien heeft de entourage van de Gent-aanvaller zelf een voorkeur voor de Bundesliga. Niemand twijfelt er nog aan dat David deze zomer een toptransfer zal versieren, maar of dat Bayern wordt, is niet zeker. 

David kan bij Bayern de ploeggenoot worden van Alphonso Davies, waarmee hij bij de nationale ploeg van Canada samenspeelt. Mogelijk kiest de Gent-spits voor een tussenstap, eentje waarbij zijn speelkansen hoger liggen. Gent liet al verstaan minstens 25 miljoen euro te willen vangen voor het goudhaantje. Of Ajax bereid is om dat bedrag te betalen is nog maar de vraag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws