'Volgende topclub meldt zich voor Ajax-target David: scouts op tribune bij Gent'

'Volgende topclub meldt zich voor Ajax-target David: scouts op tribune bij Gent'

Gepubliceerd: zondag 1 maart 2020 om 08:48zo 01-03-2020 om 08:48

Laatste update: zondag 1 maart 2020 om 08:49zo 01-03-2020 om 08:49

De volgende club heeft zich gemeld in het steeds langer wordende rijtje geïnteresseerde clubs voor KAA Gent-speler Jonathan David. De aanvaller, die ook in de gaten wordt gehouden door Ajax, kan nu ook op de interesse van Chelsea rekenen.

Dat meldt The Daily Star. Naast de interesse van Ajax en Chelsea zijn ook Manchester United en Liverpool geïnteresseerd in David. De jonge Canadees kent een meer dan uitstekend seizoen in België: in 25 wedstrijden maakte hij al achttien doelpunten. Ook Europees maakt hij het verschil voor Gent.

Chelsea is al langer op zoek naar een scorende spits. Tammy Abraham is de eerste keuze bij de club uit Londen, Olivier Giroud en Michy Batshuayi overtuigen allesbehalve op Stamford Brigde. Samen hebben de twee maar zeven goals gemaakt dit seizoen. Daarnaast is al bekend dat Chelsea het contract van Giroud niet gaat verlengen.

Gent gaf eerder al aan David absoluut niet voor minder dan 25 miljoen euro te willen verkopen. Mocht de aanvaller daadwerkelijk voor een bedrag van 25 miljoen of hoger worden verkocht, wordt hij de duurste uitgaande transfer aller tijden bij de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws