Volgende tegenvaller voor Liverpool: Alisson valt weg na 'little incident'

Volgende tegenvaller voor Liverpool: Alisson valt weg na 'little incident'

Gepubliceerd: vrijdag 6 maart 2020 om 14:58vr 06-03-2020 om 14:58

Premier League-koploper Liverpool zal het zaterdagmiddag tegen Bournemouth moeten doen zonder Alisson Becker. De Braziliaanse doelman liep eerder deze week een spierblessure op tijdens een 'little incident' op de training.

Alisson zou sowieso op de bank zetten tijdens het FA Cup-duel met Chelsea – waarin stand-in Adrián onder de lat stond – maar werd uit voorzorg helemaal buiten de selectie gelaten. "We dachten bij onszelf: kom op, laten we het risico niet nemen", aldus manager Jürgen Klopp tijdens zijn perspraatje op vrijdag. "Daarna is er een scan geweest en heeft de medische staf toch iets gevonden. Ali is er zaterdag sowieso niet bij, daarna zien we wel verder."

De blessure van Alisson komt voor Liverpool op een ongelegen moment. De tot voor kort ongenaakbare Reds maken plotseling moeizame weken door: tegen Watford werd de eerste Premier League-nederlaag van het seizoen geleden en tegen Chelsea vloog men uit de FA Cup. Na de thuiswedstrijd tegen Bournemouth wacht woensdag de return van het Champions League-duel met Atlético Madrid, waarin Liverpool een 1-0 nederlaag goed moet zien te maken. Of Alisson er dan weer bij is, is nog maar zeer de vraag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Liverpool alsnog door tegen Atlético Madrid?

(1660 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws