Pardew hekelt faciliteiten bij ADO Den Haag: 'Het Zuiderpark was te chaotisch'

Pardew hekelt faciliteiten bij ADO Den Haag: 'Het Zuiderpark was te chaotisch'

Gepubliceerd: zaterdag 7 maart 2020 om 17:02za 07-03-2020 om 17:02

Alan Pardew is niet te spreken over de trainingsfaciliteiten bij ADO Den Haag. De Engelse trainer heeft met zijn elftal de beschikking over één veld, te weinig zo vindt de oefenmeester.

"Het is onhandig dat we maar op één veld kunnen trainen. We zijn al uitgeweken naar het Zuiderpark, maar het gras was daar niet goed genoeg", vertelt Pardew op de persconferentie voor de wedstrijd tegen AZ, geciteerd door Omroep West. Daarnaast vond Pardew het te onrustig. "Trainen in het Zuiderpark was te chaotisch. Er lopen veel verschillende teams rond, de tijden zijn onregelmatig en bovendien is het veld niet goed genoeg."

Er is ook goed nieuws voor ADO, want Pardew verwacht dat het niet lang meer duurt voordat het trainingsveld speelklaar is. "Ik denk dat het trainingsveld over een paar weken goed genoeg is voor het eerste elftal", aldus de trainer.

Pardew geeft aan dat het spel in de Eredivisie hem bevalt. "Het maakt niet uit waar een team op de ranglijst staat, er wordt aanvallend voetbal gespeeld. Ik hou van die dapperheid in de Eredivisie" sluit hij af. AZ en ADO trappen zaterdagavond om 18:30 uur af in Alkmaar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws