Atlanta en De Boer zijn Nederlands getint Cincinnati de baas en blijven foutloos

Atlanta en De Boer zijn Nederlands getint Cincinnati de baas en blijven foutloos

08-03-2020 07:50
10

Frank de Boer heeft met Atlanta United ook de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Major League Soccer gewonnen. De formatie uit Georgia was op eigen veld met 2-1 te sterk voor FC Cincinnati.

Ezequiel Barco en Emerson Hyndman maakten opnieuw het verschil voor Atlanta. Zij schonken de ploeg van De Boer vorige week bij de competitiestart tegen Nashville SC ook al de zege (1-2). Door de twee overwinningen staat Atlanta nu bovenaan in de Eastern Conference. Wel gaf de oud-trainer van Ajax na afloop aan dat hij nog altijd opzoek is naar een nieuwe spits na de blessure van sterspeler Josef Martínez.

Wedden

Meer odds

Bij Cincinnati, waar trainer Ron Jans kort voor de seizoensstart opstapte na een racismerel, deden Jürgen Locadia en Maikel van der Werff de hele wedstrijd mee. Ook voormalig AZ-speler Haris Medunjanin had een basisplaats. Siem de Jong, die overkwam van Ajax, ontbrak nog in de wedstrijdselectie.

Kelvin Leerdam speelde met regerend MLS-kampioen Seattle Sounders met 1-1 gelijk tegen Columbus Crew. Bij de tegenstander stond zijn Eloy Room, zijn oud-ploeggenoot bij Vitesse, onder de lat.