Mourinho komt met verschrikkelijk nieuws: mogelijk geen Bergwijn meer dit seizoen

Mourinho komt met verschrikkelijk nieuws: mogelijk geen Bergwijn meer dit seizoen

Gepubliceerd: maandag 9 maart 2020 om 19:37ma 09-03-2020 om 19:37

Laatste update: maandag 9 maart 2020 om 19:51ma 09-03-2020 om 19:51

Het seizoen van Steven Bergwijn zit er naar alle waarschijnlijkheid op. José Mourinho gaf maandagavond op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-treffen met RB Leipzig aan dat hij de Nederlander dit seizoen niet meer terug verwacht.

Eerder op de maandag werd al bekend dat Bergwijn met fysieke klachten te maken had na de competitiewedstrijd tegen Burnley (1-1) en dat hij de komende tijd sowieso aan de kant zou staan met een enkelblessure. Op dat moment werd er gesproken over een 'langere revalidatieperiode', maar deze blijkt zelfs nog ernstiger dan gedacht. Mourinho verwacht zijn kersverse aankoop dit seizoen niet meer binnen de lijnen te zien.

Met de forse blessure kan er wederom een streep door een belangrijke naam bij zowel Tottenham als het Nederlands elftal. In Noord-Londen liggen Harry Kane en Heung-Min Son, twee belangrijke pionnen in de Spurs-aanval, er al voor een forse tijd uit. Bij Oranje moeten Memphis Depay en Donyell Malen mogelijk verstek laten gaan tijdens het EK van komende zomer. Bergwijn lijkt zich volgens Mourinho nu dus bij het absente tweetal te moeten voegen, een nieuwe aderlating voor Ronald Koeman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws