Problemen rond Barça - Napoli: geen vluchten meer tussen Italië en Spanje

10 maart om 16:31

De Spaanse overheid neemt drastische maatregelen naar aanleiding van het coronavirus en verbiedt alle vluchten van en naar Italië per middernacht. Daarmee is het nog maar de vraag of de Champions League- en Europa League-wedstrijden van de komende weken door kunnen gaan.

Atalanta Bergmamo is reeds afgereisd naar Spanje om het dinsdagavond op te nemen tegen Valencia. Het besluit van de Spaanse overheid zorgt voor een stressvolle terugreis: de Italiaanse club zal in alle haast met een van de voorlopig laatste vluchten terug moeten vliegen naar Italië. Alleen in spoedgevallen met bijvoorbeeld een medische reden mogen er nog vluchten tussen Spanje en Italië plaatsvinden. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Ook op donderdag staat er een (Europa League-)wedstrijd gepland tussen een Italiaanse en Spaanse club. De wedstrijd tussen Internazionale en Getafe zou al in San Siro achter gesloten deuren worden gespeeld, maar het vliegverbod zorgt voor nieuwe moeilijkheden omtrent het duel. Volgende week zal Napoli afreizen naar Barcelona om de return te spelen. Ook treffen Sevilla en AS Roma elkaar. Het is nog onduidelijk of die wedstrijden door kunnen gaan.