La Gazzetta: AS Roma maakt vraagprijs voor Karsdorp kenbaar bij Feyenoord

10 maart om 17:11

Rick Karsdorp begint na een moeizame eerste seizoenshelft op stoom te geraken bij Feyenoord. De Rotterdammers overwegen de rechtsback daardoor definitief over te nemen van AS Roma, dat de deur voor een transfer heeft opengezet.

Dat meldt althans La Gazzetta dello Sport. Volgens de befaamde roze sportkrant drukt Karsdorp met zijn salaris van twee miljoen euro per seizoen flink op de begroting in het Stadio Olimpico. Roma is dan ook bereid om de drievoudig Oranje-international te verkopen, maar wil minimaal de helft van zijn transfersom terugverdienen.

I Giallorossi betaalde in 2017 veertien miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen aan Feyenoord. Als de Rotterdammers Karsdorp definitief weer in de armen willen sluiten, dan rekenen de Romeinen op een bedrag van zeven à acht miljoen euro. Of Feyenoord dat bedrag kan en wil ophoesten, is evenwel onduidelijk.

Karsdorp zal in ieder geval de stijgende lijn vast moeten houden. Onder meer Ronald de Boer stak na de eenvoudige 2-0 zege op Willem II de loftrompet over de 25-jarige vleugelverdediger.